logo
Kontaktieren Sie uns

ContPerson : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Alfa Laval SRU R90 Rotary Lobe Pump Mechanical Seal for Food Pumps

Min Bestellmenge : 10pc Preis : Negotiated
Verpackung Informationen : Box als Anforderung Lieferzeit : 20-30 Tage
Zahlungsbedingungen : T/T, Western Union, l/c Versorgungsmaterial-Fähigkeit : 10000pc/month
Herkunftsort: In China hergestellt Markenname: JR
Zertifizierung: iso9001 Modellnummer: SRU5-116 HD

Detailinformationen

Material: SIC SIC FKM Funktion: Für die Ölpumpe Wasserpumpe
Transportpaket: Kasten HS -Code: 848420090
Zertifikat: ISO9001 Typ: Mechanische Dichtung mit John-Kran in Pumpenmetall-Belldichtung 515E
Standard oder nicht stand: Standard Spezifikation: 515E Mechanische Dichtung mit John-Kran
Größe: Inch als Zeichnung Produktname: Metall-Bell-Mechanische Dichtung 515E
Hervorheben:

Alfa Laval SRU R90 rotary lobe pump seal

,

mechanical seal for food pumps

,

metal bellow mechanical seal with warranty

Produkt-Beschreibung

Single Mechanical Seal Alfa Laval SRU Rotary Lobe Pump R90-SRU5/116/HD


Operational Conditions:

  1. tructure: Single-End
  2. Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
  3. Speed: High Speed Mechanical Seal
  4. Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  5. We have single seals and double seals.

Materials:

  • Face: Carbon, SiC, TC
  • Seat: Ceramic, SiC, TC
  • Bellow: NBR, EPDM, FKM ,Aflas,FEP,Kalrez,Grofoil etc.
  • Spring: SS304, SS316
  • Metal parts: SS304, SS316

Performance Capabilities:

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
 55MM
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 Alfa Laval SRU R90 Rotary Lobe Pump Mechanical Seal for Food Pumps 0

Alfa Laval SRU R90 Rotary Lobe Pump Mechanical Seal for Food Pumps 1Alfa Laval SRU R90 Rotary Lobe Pump Mechanical Seal for Food Pumps 2Alfa Laval SRU R90 Rotary Lobe Pump Mechanical Seal for Food Pumps 3Alfa Laval SRU R90 Rotary Lobe Pump Mechanical Seal for Food Pumps 4

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Sie könnten in diese sein
Nehmen Sie Kontakt mit uns auf

Tragen Sie Ihre Mitteilung ein

info@supseals.com
+8618130083767